FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić otvorio je novoizgrađeno dječije igralište u naselju Gaj u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine.

"Zahvaljujući inicijativi omladine iz Velike Obarske, Gradska uprava je pomogla u finansiranju izgradnje dječijeg igrališta, koje će mnogo značiti djeci i roditeljima iz ovog sela. Ovakva igrališta su primjer kako treba da izgledaju dječije igraonice u semberskim selima, te ćemo nastaviti sa realizacijom ovakvih i sličnih projekata", rekao je Mićić. 

Sandra Simić iz Velike Obarske, predstavnik inicijatora izgradnje dječijeg igrališta, rekla je da je ideja o igralištu nastala krajem maja ove godine. 

"Na ovom mjestu bila je šuma, koju smo posjekli i uredili taj prostor. Nakon uklanjanja šume priključio nam se veliki broj mještana, koji su nam pomogli da betoniramo teren. Da bismo otvorili opremljeno igralište finansijski su nam pomogli pojedinci iz sela i Gradska uprava", navela je Simićeva. 

Gradska uprava je za ovaj projekat izdvojila 4.000 KM iz gradskog budžeta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )