FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Investiciono-razvojna banka /IRB/ Republike Srpske organizuje sutra u Bijeljini "Otvoreni dan" za upoznavanje o pripremi projektnih prijedloga za dodjelu sredstava iz finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja.

Javni poziv jedinicama lokalne samouprave za podnošenje projektnih prijedloga otvoren je do 17. februara, a iz IRB-a navode da je ukupna vrijednost raspoloživih sredstava u ovom ciklusu 655.000 KM koje su obezbijedili Vlada Švajcarske, putem UNDP-a, te Vlada Republike Srpske putem Ministarstva finansija Srpske.

"Otvoreni dani su prilika da se predstavnici lokalnih samouprava informišu o metodologiji pripreme i podnošenja, evaluaciji i odabiru projektnih prijedloga koje će prijavljivati na konkurs za dodjelu sredstava iz šestog ciklusa finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja", najavljeno je iz IRB-a.

U saopštenju je istaknuto da su ciljevi projekta poboljšanje dostupnosti i kvaliteta javnih usluga, kao i povećanje obima, produktivnosti i stepena tržišnosti i finalizacije poljoprivredne proizvodnje.

"Otvoreni dan" IRB-a u Bijeljini biće organizovan u Gradskoj upravi u 12.00 časova.

IRB Republike Srpske organizovaće "Otvorene dane" i u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Trebinju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )