FOTO: null

BN GYM fitnes centar organizuje „Dan otvorenih vrata“ u nedjelju, 13. novembra 2016. godine u saradnji sa Sport Vision-om. Ideja koncepta je da se sugrađani taj dan bolje upoznaju sa zdravim načinom vježbanja i da se ukaže na sve dobrobiti bavljenja sport

U periodu od 14h do 20h u fitness centru Vas očekuju fitnes instruktori i edukovani treneri iz oblasti sportske medicine, koji će dijeliti besplatno profesionalne savjete na koji način doći do željenog izgleda, ali i o načinima prevencije raznih bolesti i ispravljanja tjelesnih deformiteta.

Treneri koji će pružiti podršku su:

Darko Mijić – bodibilder, takmičar iz Zvornika

Danka Matusijević – fitnes instruktor iz Bijeljine

Damir Zulić – fitnes instruktor iz Sarajeva 

Žarko Marjanović – master sportske medicine sa fizikoterapijom iz Novog Sada

Sport Vision je pripremio Nike poklone (majice, znojnice, peškiri) za one koji taj dan budu učestvovali u aktivnostima fitnes centra taj dan. Oni koji budu imali najviše sreće dobiće fitness Nike patike na poklon.

Fitnes je tu da otkloni posledice nezdravog života i da učini život ljepšim i privlačnijim. Prava adresa za sve uzraste ovog vikenda je BN GYM teretana!


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )