FOTO: null

Svečano otvorenje druge dm prodavnice u Bijeljini obilježila je donacija u iznosu od 5.000 KM projektu „Afirmacija i angažovanje mladih”, izabranom unutar inicijative „dm ZAJEDNO za bolje sutra”.

Uz brojna sniženja odabranih proizvoda, poklone prilikom kupovine, kolo sreće i zabavni program za najmlađe, u Bijeljini je otvorena druga dm prodavnica, na adresi Sremska bb u TC TOM.

Otvaranje prodavnice obilježila je i donacija u iznosu od 5.000 KM Udruženju inovatora regije Bijeljina, za projekat „Afirmiranje i angažovanje mladih”, izabranom u okviru inicijative „dm ZAJEDNO za bolje sutra”. U okviru ove inicijative odabrano je ukupno deset društveno odgovornih projekata za čiju realizaciju dm osiguravafinansijsku podršku, donaciju proizvoda, uređenjeprostora i volonterski angažman zaposlenika.

„Na naše zadovoljstvo kao i zadovoljstvo kupaca otvorili smo još jednu dm prodavnicu u Bijeljini. U novootvorenoj prodavnici je zaposleno šest osoba a u prodajnom prostoru od 446 m² kupcima je na raspolaganju bogata ponuda kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Drago nam je što uručenom donacijom pružamo podršku razvoju i afirmaciji mladihinovatora na području Bijeljine.” – kazala je Lejla Andrić, regionalna menadžerica dm-a.

Povodom otvorenja sve kupce do 24.9. očekuje 15% popusta na ukupnu kupovinu. Učešćem u nagradnoj igri do 29.9. kupci imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade: mašinu za pranje suđa, mikrovalnu pećnicui dm poklon kartice.

Radno vrijeme dm prodavnice u Bijeljini je od ponedjeljka do subote, u periodu od 9:00 do 21:00 sati nedjeljom od 10:00 do 18:00 sati. 


Više informacija o dm drogeriemarkt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 500 zaposlenika i 62 prodavnice u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2014/15. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 114,3 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 11.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.hestylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )