FOTO: null

U susret velikom hrišćanskom prazniku Vaskrsu, na gradskom trgu u Bijeljini otvoren je danas tradicionalni Vaskršnji bazar rukotvorina.

Vaskršnji Bazar rukotvorina upriličen je danas na gradskom trgu u Bijeljini. Oko 30 izlagača učestvuje na ovom kreativnom sajmu, a njihove štandove krase heklani, šiveni,vezeni, dekupaž i reciklirani proizvodi, unikatni nakit, domaći sapuni.

Bijeljinske kreativke okupile su se da pokažu svoje vještine i umijeće integrisane u prelijepe unikatne rukotvorine. Istina, okupljanje je više potreba za iskazivanjem vlastitog talenta, ujedno i potreba da se u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku - Vaskrsu upotpuni svečarska atmosfera i da lijep ugođaj predstavljanjem  predmeta koji su stvorile njihove ruke i njihova mašta.

"Prolaznici ne mogu da odole lijepom i unikatnom.Kada se uporede sa cijenama rukotvorina na sajmovima u većim gradovima cijene radova izloženih na našem Bazaru više su nego simbolične", kaže organizator Bazara Maja Marić i poziva sve ljubitelje lijepog da dođu i pogledaju rukotvorine bijeljinskih kreativaca.

Bazar  rukotvorina u Bijeljini okupio je najtalentovanije kreativce  koji prave unikatne ogrlice, šešire, domaće sapune, tašne, jedinstvene predmete rađene dekupaž tehnikom  i sa ljubavlju i pažnjom svoja mala umjetnička djela izlažu kao posebnu dragocjenost vrijednu pažnje.

Bazar se može posjetiti u danas od 10 do 19 sati na gradskom trgu u Bijeljini.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )