FOTO: null

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković otvorio je danas u Bijeljini 8. Manifestaciju turizma i gastrokulture na kojoj učestvuje više od 60 izlagača iz Republike Srpske, Srbije i Slovenije.

Dvodnevna manifestacija se održava u hotelu "Drina" u Bijeljini, a na njoj će se predstaviti brojni restorani i hoteli koji su prepoznatljivi po gastro ponudi.

- Sajam kao manifestacija značajan je, ne samo za lokalnu zajednicu, već i za čitavu Republiku Srpsku, jer je to odličan vid promocije turističke ponude. Grad Bijeljina zaslužuje da bude među najprestižnijim gradovima u čitavoj BiH kada je riječ o organizaciji sajmova i nadamo se da će se tradicija održavanja sajma turizma u Bijeljini nastaviti i u budućnosti - izrazio je svoje uvjerenje ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković.

Direktor Turističke organizacije Bijeljina Jovan LJubojević pojasnio je da su izlagački prostor i štandovi besplatni za sve učesnike, a ulaz za posjetioce je slobodan.

- Prvog dana manifestacije predviđeno je predstavljanje ponude turističkih organizacija i agencija, banja i klimatskih lječilišta, ugostiteljskih objekata i proizvođača zdrave hrane. Drugog dana ugostiteljski objekti i proizvođači zdrave hrane predstaviće posjetiocima svoju nacionalnu kuhinju - naveo je direktor Turističke organizacije Jovan LJubojević, dodajući da je osnovni cilj ove manifestacije da Bijeljinu približi turistima i upozna ih sa bogatim turističkim potencijalom ovog područja.

Na manifestaciji će učestvovati i predstavnici termi "Čatež", kao i Specijalne bolnice "Merkur" iz Vrnjačke Banje.

Ulaz za posjetioce je slobodan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )