FOTO: null

U Bijeljini je danas otvoren Međunarodni sajam turizma i u gastrokulture na kojem je više od stotinu izlagača iz Republike Srpske, Srbije i Federacije BiH /FBiH/ predstavilo ovogodišnju turističku ponudu za domaće i inostrano tržište.

Sajam "Bijeljina – turist 2015" svečano je otvorio šef gradskog Odjeljenja za privredu Mile Pejčić koji je rekao da turizam kao značajna privredna grana može da omogući nova zapošljavanja i razvoj grada. 

On je naglasio značaj ovog sajma i za očuvanje srpske tradicije pred izazovima savremenog vremena. 

Direktor Turističke organizacije Bijeljina Jovan LJubojević rekao je novinarima da turoperateri iz regiona tradicionalno daju sajamski popust za vrlo atraktivne ljetne destinacije. 

Šesti sajam turizma održava se u Etno selu "Stanišići", organizator manifestacije je Turistička organizacija Bijeljina, a održavanje sajma podržali su Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i grad Bijeljina. 

Izložbeni prostor za učesnike sajma je besplatan, kao i ulaz za posjetioce, koji će danas i sutra imati priliku da vide ponudu turističkih organizacija i agencija zemalja regiona, hotelijera i ugostitelja, kao i proizvođača zdrave hrane i tradicionalnih proizvoda iz domaće radinosti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )