FOTO: null

Kompanija FIS svoj 15 prodajni centar otvorila je u (srijedu 13.7.2016.) opštini Doboj Jug, na adresi 203. brigade 27, Matuzići.

U savremeno opremljenom prodajnom centru, na preko 7.000 m2 izložbenog i prodajnog prostora, FIS je svojim kupcima iz dobojske regije ponudio najširi asortiman roba široke potrošnje sa više od 250 000 artikala domaćih i stranih proizvođača.

Tekstil, obuća, AV tehnika, namještaj, kućne potrepštine, program gradnje, prehrana, igračke, bebi oprema, te oprema za kuću i vrt samo su dio bogate ponude koja je dočekala par hiljada znatiželjnih posjetilaca u Doboj Jugu.

Osim toga, FIS je pripremio i brojna sniženja, posebne cijene za otvorenje, promocije i degustacije, poklone iznenađenja i gratise, a naši najmlađi kupci mogli su uživati u mađioničarskim predstavama i zabavi za djecu.

Prema FIS-ovoj tradiciji, samo za kupce novootvorenog centra organizovana je nagradna igra u kojoj je glavna nagrada automobil Dacia Sandero, uz pregršt drugih vrijednih nagrada.

Pored dobrih cijena i visokog kvaliteta proizvoda za svoje kupce, otvaranjem novog centra u Doboj Jugu FIS je osigurao i blizu 100 novih radnih mjesta što predstavlja uspjeh u vremenu gospodarske krize.

„Naša očekivanja sa novim prodajnim centrom u Doboju su dosta velika. Siguran sam da ćemo obradovati kupce našim prodajnim asortimanom i povoljnim cijenama. Isto tako, cilj nam je uspostaviti poslovne kontakte sa lokalnim distributerima i proizvođačima i ostvariti međusobnu saradnju, a i lokalna zajednica bit će bogatija za skoro stotinu novih radnih mjesta“- izjavio je direktor poduzeća FIS Zoran Maros.

Kao jedan od prepoznatih domaćih proizvođača i promičući strategiju ”Kupujmo i koristimo domaće”, u ukupnoj ponudi asortimana i ovog prodajnog centra, značajan dio će pripasti FIS-ovim brendovima: namještaju Ambyenta, dječjoj odjeći Anbini, čarapama GS i kućnom tekstilu FIS Home.

Lojalnost svojih kupaca FIS nagrađuje stalnim obogaćivanjem roba i unaprjeđenjem usluga, pa će tako posjetitelji prodajnog FIS-ovog centra Doboj-Jug na jednom mjestu pronaći mnoštvo artikala neophodnih za porodicu i dom.

Otvarenju novog prodajnog centra FIS Doboj-Jug prethodilo je otvorenje FIS-a u Mostaru, a u osmom mjesecu FIS planira ponovo otvoriti i poslovnicu u Žepču, i to u vlastitom objektu.

Dobro došli!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )