FOTO: null

U Ugljeviku je danas otvoren prvi Međunarodni dečiji fudbalski turnir "Rudar kup" za dečake rođene 2006. i 2007. godine.

Turnir organizuje Škola fudbala "Rudar" iz Ugljevika, a otvorio ga je zamenik direktora Omladinske škole fudbala beogradskog "Partizana" Zvonko Živković, koji je izrazio očekivanje da će ova sportska manifestacija postati tradicionalna.

- Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv. Zadovoljni smo što imamo priliku da pokažemo da naša škola, koja je jedna od najboljih u Evropi, ima talenata i da oni, nakon omladinske škole, nastupaju za prvi tim `Partizana`, a posle i u poznatim evropskim klubovima - rekao je Živković.

Trener u Školi fudbala "Rudar" Predrag Marić rekao je da na turniru učestvuju mladi fudbaleri "Partizana" iz Beograda, tuzlanske "Slobode" i Škole fudbala, slovenačke "Izole" i "Omladinca" iz Potočara, te lozničke ekipe.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić dodelio je komplet sportske opreme i sportske rekvizite članovima Škole fudbala "Rudar" i upriličio prijem za slovenačku delegaciju iz Izole.

- Potrudićemo se da danas budemo dobri domaćini i da mladim fudbalerima predstavimo Ugljevik na najbolji način - rekao je Perić novinarima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )