FOTO: null

U okviru “Ljetne škole sporta” u “Banji Dvorovi” danas je otvoren košarkaški kamp za dječake i djevojčice uzrasta 2002. godište.

Na kampu u Dvorovima učestovaće 15 dječaka i 15 djevojčica, gdje će u toku sedmodnevnog kampa raditi dva puta dnevno - ujutro i popodne, uz organizovana takmičenja.

Osnovni cilj ovog kampa je da postiče ovu djecu da u svojim klubovima razvijaju talenat i da kroz naporan rad jednog dana postanu poznati košarkaši.

"Ljetnu školu sporta Republike Srpske" za proteklih 15 godina prošlo je više od 20.000 mališana, a namjera je Ministarstva da taj broj, povećanjem broja kampova, od sljedeće godine bude veći. 

"Na terenima Banje Dvorovi je prelijepo, sve je dobro organizovano zahvaljujući Košarkaškom savezu Republike Srpske", rekao je za InfoBijeljina jedan od učesnika.

Današnjem otvaranju kampa ispred Ministarstva porodice omladine i sporta bio je Milan Adamović, zatim član Izvršnog odbora KSRS iz Banjaluke Goran Cvikić, te Bijeljine Stevo Todorović. Bijeljinski košarkaš Dejan Jeftić i domaćin, direktor Banje Dvorovi, dr Vlatko Jeftić.

Kamp će trajati do 18. juna 2016. godine.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )