FOTO: null

Lider u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri stiže u Dvorove. Subota, 06. juli 2019. godine sa početkom u 12 sati.

Kalea, salon namještaja, koja se na bh. tržištu pozicionirala kao lider u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri u subotu, 06. jula u 12 sati, svečano će otvoriti svoja vrata za posjetitelje i kupce u Dvorovima kod Bijeljine.

Svi posjetioci tog će dana moći uživati u koncertu na otvorenom, besplatnom osvježenju, druženju i u čak 25 % popusta na bogat asortiman Kaleinih proizvoda tokom mjeseca jula. 

„Sretni smo što dolazimo u Bijeljinu. Možemo ponuditi kvalitet i pristupačnost cijena, po čemu se izdvajamo od konkurencije. U našoj ponudi su kompletno opremanje dnevnih boravaka, kuhinja, dječijih i spavaćih soba, te također pružamo uslugu opremanja hotela, apartmana, kancelarija i restorana“, kazala je Dževa Avdić, saradnica za odnose s javnošću salona namještaja Kalea.

Fabrika namještaja Kalea osnovana je 1996. godine. Danas u svom sjedištu u Ilijašu kod Sarajeva upošljava 300 uposlenika. Trenutno sa novootvorenim salonom u Bijeljini ima devet maloprodajnih objekata diljem BiH (Sarajevo, Mostar, Vitez, Bihać, Banja Luka, Bijeljina, Jelah, Neum) i salon u Dubrovniku.

„U Bijeljini smo uposlili devet uposlenika – trgovaca, projektanata i montera i veoma smo sretni što smo pomogli ekonomski razvoj ove općine. Vjerujemo da će naši novi radnici odgovoriti na zahtjeve i upite građana koje svakodnevno dobijamo sa područja Bijeljine“, dodala je Avdić. 

Ona je istakla kako su svi dobrodošli u subotu, te da vjeruje da će se posjetitelji uvjeriti da je riječ o sofisticiranom dizajnu namještaja, ekonomičnom i nadasve funkcionalnom. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )