FOTO: null

Na konferenciji za medije povodom početka rada hotela „Drina“ najavljeno je da će vrata hotela za prve posjetioce biti otvorena 04. marta, a zvanično otvaranje je 01. aprila.

Generalna menadžerka hotela Milca Vulović Koren ističe da je osim investicije u rekonstrukciju objetkta, značajna investicija u zaposlene.

-Bijeljina na žalost nema srednju ugostiteljsku školu, ali ima dosta mladih ljudi koji žele da uče i napreduju.

Mi ćemo im pružiti potrebnu edukaciju ali i praksu, tako da će usluge koje pružamo biti na nivou četiri zvjezdice – kaže Vulović.

Ona dodaje da su otvoreni i za programe volontiranja za sve zainteresovane.

Od planova, iz menadžment hotela Drina ističu saradnju sa ostalim turističko-ugostiteljskim objektima iz Bijeljine i rad na promociji Bijeljine i Semberije kao jedinstvene destinacije.

Hotel „Drina“ ima smještajni kapacitet od 37 soba, prvi u Bijeljini Wellness centar, a kao značajnu investiciju ističu italijanski sladoled.

Rukovodilac bijeljinske Filijale Zavoda za zapošljavanje Slavica Lukić naglasila je da je u hotelu zaposleno 50 radnika sa evidencije Zavoda, a da je konkurisalo preko 500 nezaposlenih lica. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )