FOTO: null

Predstojeći lokalni izbori, na kojima će se birati gradonačelnik i odbornici grada Bijeljina biće održani u oktobru 2016. godine. Iako je više od godinu dana do izbora, uveliko se zahuktava izborna kampanja.

Kandidat za gradonačelnika Bijeljine će biti dosadašnji predsjednik Skupštine grada Dragan Đurđević, saznaje portal InfoBijeljina iz svojih izvora.

Danas smo kontaktirali i predsjednika Gradskog odbora Srpske radikalne stranke, Milenka Mitrovića, kako bismo saznali neke informacije, ali nam on nije potvrdio, ali takođe nije ni demantovao ova saznanja do kojih je redakcija portala InfoBijeljina došla. 

Takođe je dodao da Srpska radikalna stranka razmišlja o ovoj kandidaturi i da će u narednom periodu zatražiti podršku i mišljenje DNS-a i Marka Pavića, jer su zajedno i učestvovali u poslednjim, parlamentarnim izborima.

Mitrović smatra da bi to bilo jedno dobro osvježenje, kada je u pitanju naš grad, jer je Đurđević osoba  koja do sada nema ni jednu mrlju u svojoj političkoj karijeri i da može iskoristiti svoje dobre odnose koje ima sa brojnim političkim opcijama, ali da će javnost o svemu ovome biti obavještena. 

Imajući u vidu da su radikali zajedno sa Pavićem podržali Milorada Dodika i Željku Cvijanović na poslednjim izborima, postoji mogućnost da će i Đurđević, ukoliko bude kandidat, dobiti podršku i lokalnog SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.  

Da li bi Đurđević mogao biti zajednički kandidat bijeljinske opozicije na čelu sa SNSD-om i DNS-om, ostaje da se vidi.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )