FOTO: InfoBijeljina

Sjednica Skupštine grada Bijeljina završena je, a u drugom dijelu zasjedanja, odbornici nisu usvojili informaciju o stanju puteva, jer su u diskisijama konstastovali da stanje nije zadovoljavajuće, rekao je predsjednik Skupštine Aleksandar Đurđević.

Tokom rasprave ocijenjeno je su saobraćajnice na području grada u jako lošem stanju.

Protiv usvajanja Informacije glasalo je 19 odbornika, pet je bilo za, a jedan uzdržan.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović nije se složio sa ovom konstatacijom jer je, kako je rekao, riječ o informaciji u kojoj je konstatovano i predočeno stanje na terenu, a da tek predstoji ozbiljan rad po ovom pitanju, kako bi se uredilo stanje putnih pravaca u ruralnom tako i gradskom području.

Na sjednici nije usvojena ni odluka o prodaji nepokretnosti u Velikoj Obarskoj, kao ni prijedlog odluke o zamjeni nepokretnosti, a ova odluka je vraćena na doradu. 

Prema najavi predsjednika Skupštine, do kraja mjeseca bi trebalo da se održi još jedna sjednica Skupštine grada, na kojoj bi trebalo doći do usvajanja budžeta za narednu godinu, a pred odbornicima, sudeći po najavama, naći će se i prijedlog da zamjenik gradonačelnika bude žena. 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 6 )