FOTO: null

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom služio je večeras povečerje sa petohljebnicom u Hramu Svetog velikomučenika Georgija u Bijeljini, nakon čega se litija uputila ulicama grada do platoa ispred zgrade Gradske uprave gdje je tradi

Nalaganju badnjaka prisustvovali su brojni građani, predstavnici lokalne vlasti, te ugledne ličnosti javnog i političkog života Bijeljine. 

Čestitajući Badnje veče okupljenim građanima, vladika Hrizostom je poželio da Božiji blagoslov zajedno sa badnjakom dođe u ovaj grad, sve domove i sve živote. 

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić poželio je građanima mir, ljubav i slogu, zahvalivši im što su došli i uveličali večerašnje slavlje. 

"Želim da vam ovo veče i sutrašnji Božić donesu mir u duši, a u životu samo zdravlje i veselje", rekao je Mićić, čestitajući građanima Badnje veče i predstojeće praznike. 

Nakon nalaganja badnjaka na platou ispred zgrade Gradske uprave uslijedilo je narodno veselje, a u porti Manastira Svetog Vasilija Ostroškog organizovan je prijem za djecu, uz tradicionalno pijukanje. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )