FOTO: null

Policija je juče pretresla više lokacija na području Bijeljine u potrazi za Miletom Rosićem (38) zbog sumnje da je u srijedu iz vatrenog oružja usmrtio poznanika Sinišu Glamočanina (30). Osumnjičeni nije nađen.

Policijskom istragom utvrđeno je da je Glamočanin usmrćen najvjerovatnije iz pištolja i da je u njega ispaljeno više metaka. Motiv likvidacije još nije utvrđen.

U Popovima na obali Drine pronađen je "mercedes" kojim je Glamočanin došao na sastanak, a kojim je ubica pobjegao sa mjesta zločina. Utvrđeno je da je vlasništvo žene sa Cetinja u Crnoj Gori. 

Glamočanin je usmrćen u srijedu oko 15.30 časova nasred ulice Hajduk Veljka u Bijeljini. Izvor blizak istrazi je kazao da su se žrtva i ubica dogovorili da se sastanu. 

- Pošto su se našili,  otišli su u ulicu Hajduk Veljka da razgovaraju, ali ubrzo je došlo do sukoba. Rosić je najvjerovatnije pucao u Glamočanina i usmrtio ga. Mještani te ulice su ispričali da su čuli više ispaljenih metaka - kazao je ovaj izvor.

Rosić i njegova žrtva Glamočanin poznati su po teškim  krivičnim djelima. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )