FOTO: InfoBijeljina

Policija je predala bijeljinskom tužilaštvu Ž.S. koji je uhapšen u Ugljeviku, a u nastavku pretresa nađena je nova količina naoružanja.

InfoBijeljini je iz policije rečeno da je daljim radom na ovom predmetu pronađeno 15 komada plastičnog eksploziva ukupne mase oko devet kg, te šest detonatora sa daljinskim upravljačima.
 
“Pronađeno je i još šest inicijalnih kapisli, tri automatske puške, devet okvira u kojima se nalazila municija kalibra 7.62 mm, i veća količina municije, odnosno oko 400 komada raznog kalibra”, rečeno je InfoBijeljini iz policije.
 
Ovo naoružanje je, kako nezvanično saznajemo, pronađeno na drugoj lokaciji.
 
Prethodno su pod nadzorom nadležnog tužilaštva policajci izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ž.S. iz Ugljevika.

 
Prilikom pretresa pronađen je i privremeno oduzet hekler sa prigušivačem i pripadajućim okvirom, manja količina zelene materije koja asocira na marihuanu, tablete koje asociraju na ekstazi, kao i ostali premeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )