FOTO: null

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske oštro je osudilo napad na imovinu resornog ministra Neđe Trninića, koji se juče popodne dogodio u porodičnoj kući u Bratuncu.

Ministarstvo saobraćaja i veza zatražilo je od nadležnih da zaštite institucije, imovinu i predstavnike Republike Srpske. 

Ministar saobraćaja i veza, od kada je imenovan prije godinu dana na tu funkciju, pretrpio je više napada na imovinu i članove porodice, saopšteno je Ministarstva. 

U jednom takvom napadu u maju ove godine grupa mladića u Bratuncu napala je službeno vozilo Ministarstva saobraćaja i veza, dodaje se u saopštenju. 

U Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina Srni je rečeno da su nepoznata lica izvršila tešku krađu iz porodične kuće ministra Trninića u Bratuncu. 

Provala je prijavljena juče u 18.40 časova Policijskoj stanici Bratunac. 

Uviđaj su obavili pripadnici kriminalističke policije CJB Bijeljina i Policijske stanice Bratunac, koji su utvrdili da je izvršeno krivično djelo teška krađa. 

O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo i u toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )