FOTO: null

Svih 18 osnovnih škola na području regije Bijeljina nastava će početi na vrijeme, 1. septembra, bez ikakvih problema jer su škole i materijalno i tehnički spremne, rekla je Srni predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola Bijeljina Milica Perković.

Perkovićeva je rekla da je nakon sastanka sa direktorima škola potvrđeno da početak nastava neće biti doveden u pitanje.

Ona je navela da, iako će na početku prve radne sedmice broj biti precizan, u Bijeljini će osnovnu školu u školskoj 2015/2016. godini pohađati oko 10.000 učenika, od kojih prvačića oko 925.

"Školska 2014/2015. godina značajna je po investicijama u nekoliko škola na području ove regije, što će u svakom slučaju poboljšati kvalitet nastave", rekla je Perkovićeva.

Ona je istakla da su za vrijeme raspusta, zahvaljujući sredstvima Unicefa, opremljene dvije osnovne škole u Janji i Brocu, odnosno kabineti fizike, biologije i hemije.

Na području Bijeljine postoji 12 osnovnih škola, a šest na području Lopara i Ugljevika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )