FOTO: null

Polako je počelo osipanje igračkog kadra Mladosti iz Velike Obarske. Klub su već napustili napadač Lazar Vidić i golman Igor Mišić, a ispisnicu uzeo i štoper Bojan Marković.

Jevrić neizvjestan na klupi Obarščana

Nekadašnji nogometaš Čelika i Borca iz Banje Luke ponovo ima neke ponude iz Izraela i vjerovatno će se ponovo zaputiti u ovu zemlju, dok Duško Stajić, očekuje angažman iz inostranstva. Sve je izvjesnije da će i trener Dušan Jevrić biti smijenjen na Skupštini koja će se održati do kraja ove godine.

- Odriješene ruke oko pronalska nove sredine dobili su Marković, Mišić, Vidić, te Stajić oni su dobili ispisnice i tretiraju se kao slobodni igrači. Činjenica je da smo u rezultatskoj krizi za razliku od prošle godine, ali imaćemo priliku donjeti odluke za dvije nedelje kada će biti održana klupska Skupština na kojoj će se donijeti konačna odluka o treneru kao i o prelaznom roku i pojačnjima za proljetni šampionat - rekao je predsjednik Mladosti Borko Blagojević.

Mladost je polusezonu u premijer ligi BiH, završila na poslednjem mjestu na tabeli sa mršavih devet bodova.

 

I.Đ.Stanišić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )