FOTO: null

Predstavnici bijeljinske mjesne zajednice Popovi i Badovinci iz opštine Bogatić organizovali su besplatan prevoz na sutrašnji sabor podrške Slobodanu Pavloviću i drugim uhapšenim radnicima Pavlović banke, koji će biti održan ispred Slobomir P Univerziteta

Prevoz će biti organizovan od 12.00 do 13.45 časova sa Trga kralja Petra Prvog Karađorđevića u Bijeljini, a povratak od 15.00 do 16.00 časova. 

Organizatori sabora su mjesne zajednice Popovi i Badovinci, koje spaja Pavlovića most na Drini, kao prva velika investicija američkog biznismena srpskog porijekla Slobodana Pavlovića u otadžbini. 

Sabor podrške naroda Semberije i Mačve Slobodanu Pavloviću i drugim uhapšenim u slučaju Pavlović banke zakazan je za sutra u 14.00 časova u Slobomiru, gradu zadužbini porodice Pavlović na obali rijeke Drine u Bijeljini. 

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /SIPA/ 11. februara su, prema nalogu Tužilaštva BiH, uhapsili Slobodana Pavlovića, te još tri službenika Pavlović banke zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )