FOTO: null

POŽAREVAC - Protiv Živorada M. (60) iz Smoljinca kod Malog Crnića, Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je u maju ove godine silovao svoju maloljetnu kćerku A.M. (16).

Za ovo krivično djelo zakonom je predviđena kazna od pet do 15 godina zatvora. Prema navodima optužnice, osumnjičeni je kćerku silovao u periodu od 10. do 12. maja, nakon što ju je pretukao i odsjekao joj kosu. U to vrijeme oni su u kući bili sami, jer je Živorada supruga napustila zbog njegovog nasilja, a sina je još ranije izbacio iz kuće.

Poslije napastvovanja, kćerka je pobjegla iz kuće i zajedno sa majkom oca prijavila policiji. On je ubrzo uhapšen i određen mu je pritvor, koji je i dalje na snazi, kako ne bi uticao na svjedoke ili ponovio djelo za koje se tereti.

Inače, osumnjičeni je u februaru ove godine izašao prije vremena iz zatvora “Zabela”, u kojem je izdržao 10 od ukupno 14 godina na koje je osuđen zbog ubistva Roberta Todorovića (31) iz Smoljinca.

Pušten je prije vremena zbog dobrog vladanja i zbog toga što je obolio od leukemije. Ukoliko bude osuđen za silovanje ćerke, na tu kaznu biće dodate četiri godine, koliko mu je preostalo prije uslovnog puštanja na slobodu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )