FOTO: null

Već dugi niz godina Opština Ugljevik gaji tradiciju dodjele nagrada najboljim učenicima u osnovnim i srednjim školama sa ugljevičke opštine.

Povodom proslave “Dana učeničkog stvaralaštva” nedavno su  uručene  pohvale i  nagrade najboljim učenicima osnovnih škola iz Ugljevika, Zabrđa i Trnove.

Danas su načelnik Opštine Ugljevik Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić organizovali  prijem i dodjelu nagrada  za najbolje učenike Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović-Alas“ Ugljevik.

Nagrađeni su učenici sa prosjekom ocjena 5,00 :Aleksandra Aleksić,Rosa Gligorević, Mila Milovanović, Vanja Bijelić. Učenik Radoslav Radovanović koji je osvojio prvo mjesto na Regionalnom i Republičkom takmičenju iz predmeta mehanika takođe je nagrađen. Ekipama škola u malom fudbalu i rukometu koje su osvojile prva mjesta na Regionalnom takmičenju takođe su uručene nagrade. Nagradu je dobila i učenica Slavica Gavrić koja je ove školske godine proglašena učenikom generacije. Nagrađeni su profesori Velibor Vujić, Miladin Manojlović i Ilija Simić za postignute uspjehe u pripremanju učenika za takmičenja na kojima su učenici postigli zapažene rezultate.

Načelnik Opštine Vasilije Perić javno je pohvalio najbolje učenike i profesore koji su dobrim ostvarenim rezultatima rada u ovoj školskoj godini na najbolji mogući način predstavili Ugljevik.

Predsjednik Skupštine opštine  Đoko Simić naglasio je značaj kampanje “Opština Ugljevik za svoju mladost” koju je organizovala opština, a koja ima za cilj podržati sve aktivnosti mladih ljudi na polju nauke, kulture i sportskih aktivnosti.

Pripremila: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )