FOTO: null

Saobraćaj se jutros na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija bez problema, a vozačima se savjetuje da budu oprezni zbog poledice koje ima mjestimično.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske navode da poledice ima na dionicama u višim predjelima, kao i na sjenovitim dijelovima kolovoza, na mostovima, nadvožnjacima i na prilazu tunelima. 

U Federaciji BiH ugaženog snijega i leda ima na dionicama Ripač - Vrtoče, Bosanski Petrovac - Ključ /Lanište/, Bosanski Petrovac - Drvar /Oštrelj/. 

I dalje je na snazi obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Kostajnica - Kozarska Dubica u mjestu Vrioci. Za vrijeme obustave vozila se preusmjeravaju na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini. 

U mjestu Bočac, na dionici magistralnog puta od Karanovca prema Ugaru, na granici Republike Srpske i Federacije BiH, zbog aktiviranog klizišta vozila saobraćaju jednom trakom. 

Jednom trakom vozila saobraćaju i na magistralnom putu Zvornik - Drinjača, u mjestu Đevanje, te regionalnim putevima Ukrina - Gornja Vijaka, Karanovac - Mitrović. 

Zbog izlaska građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj izmijenjen je režim saobraćaja na dionicama magistralnih puteva Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka. 

Saobraćaj je i dalje obustavljen u Babajićima, na dionici magistralnog puta Simin Han - Kalesija. U funkciji je obilaznica preko Dubrava. 

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. 

Iz AMS vozačima savjetuju na opreznu vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )