FOTO: null

Opozicija u Srpskoj iz tzv. Saveza za promjene smatra da je “najbolje rješenje da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podnese ostavku” zbog, kako su naveli, prijetnje ministru inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igoru Crnatku.

U saopštenju navode da je nedopustivo da "aktuelna vlast u Srpskoj svoju nesposobnost da riješi tešku ekonomsku situaciju, poboljša život građana, otvori nova radna mjesta za mlade ljude, poveća penzije, uredi zdravstveni sistem krije iza neutemeljenih optužbi o izdaji Saveza za promjene".

Podsjećamo, predsjednik Dodik izjavio je juče na vanrednoj konferenciji za medije da je ministar inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igor Crnadak tokom boravka u Americi isključivo tražio da se protiv Dodika povede široka, opsežna istraga i bi taj progon trebalo da ga onemogući da bilo šta radi.

Izreku koju je predsjednik Srpske citirao da se "Osveta servira hladna", poslanici opozicije u Parlamentu Srpske rekli su da smatraju ozbiljnom prijetnjom Crnatku, ali, kažu, indirektno i njegovoj porodici.

Dodik je odgovorio da Crnadak zna da je istina sve što je rekao.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )