FOTO: null

Na području koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom saopšteno je za portal InfoBijeljina.

Policijskoj stanici Bijeljina 1, u subotu u 13,00 časova od strane radnice sportske kladionice prijavljeno je, da je NN muško lice u sportskoj kladionici iz otključane ladice otuđio novčanik sa novcem od pazara. 

Po izjavi prijaviteljke otuđen je novac u iznosu većem od 1.600,00 KM. Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Krađa.

Policijski službenici Policijske stanice Ugljevik dostavili su nadležnom tužilaštvu izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo Prevara protiv lica M.M.

Policijski službenici Policijske stanice Ugljevik dostavili su nadležnom tužilaštvu izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo Teška tjelesna povreda protiv lica M.S. Naime, prijavljeni je 22.01.2017. godine u Ugljeviku fizički napao B.J. kojoj je naneo teške tjelesne povrede u predjelu glave, čime je počinio gore navedeno krivično djelo.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )