FOTO: null

Na području koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je pet krivičnih djela, pet narušavanja javnog reda i mira, te dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom.

"Policijska stanica Bijeljina 1, juče je oko 10,00 časova zaprimila prijavu, da je NN lice ili više njih u vremenu od 19.02.2017. godine do momenta prijave izvršilo krivično djelo "krađa" na štetu fizičkog lica iskoristivši njegovo odsustvo od porodične kuće", izjavila je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina. 

Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. Istraga je u toku.

Simojlovićeva dodaje da je istog dana policijskoj stanici Bijeljina 2 oko 22,20 časova, od strane radnika benzinske pumpe u Bijeljini prijavljeno da je nad njim izvršeno krivično djelo "razbojništvo". 

Djelo je izvršeno od strane dva NN muška lica koji su po izjavi oštećenog otuđili novac. Po prijavi postupaju policijski službenici CJB Bijeljina. 

O svemu je obaviješteno i nadležno tužilaštvo. Istraga je u toku. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )