FOTO: null

Od 1. Avgusta Vas u našem gradu očekuje nešto novo! Velike ljetne žurke koje će se održavati subotom na otvorenom pod nazivom „Open Air Party“, je nešto što u našem gradu nije bilo do sada.

Najluđe letnje žurke biće održane svake subote, tokom letnjeg perioda, a prva će se održati pod pokroviteljstvom Gradske uprave Bijeljina u sklopu manifestacije „Panteliski dani 2015“. 

Organizatori ove žurke su Centar za edukaciju i istraživanje (CER) kao i Centar za kulturu „Semberija“ a generalni sponzor žurke je Banjalučka Pivara, tačnije Nektar Pivo. 

Zanimljiv je podatak da je žurka, koja će se održati 1. Avgusta, prva žurka na krovu centra kulture, jer se do sada ovaj prostor nije koristio, a isti može da primi i do 800 gostiju. 

Pored dobre žurke organizator se pobrinuo da gosti dobiju poklone kao i vredne nagrade, a za koje su se pobrinuli sponzori Libertas, Flamingo, Pronto, Alo Alo kao i Semberija Transport, Happy Travel, Royal Spa & Wellness centar iz Banje Koviljače i parfimerije G&S.

Ukoliko Želite da i vi prisustvujete na ovoj žurci onda rezervišite vaše mjesto pozivom ili sms porukom na 066 22 88 46.


Centar za kulturu konačno počeo sa ozbiljnim radom 

Kako možemo da primijetismo u proteklih godinu dana ova ustanova je uveliko poboljšala svoj program kako na broju događaja tako i na njihovom kvalitetu. Centar za kulturu se aktivirao i na internetu, pa sada ima svoju web stranicu, kao i Facebook stranicu preko kojih se Bijeljinci, kao I svi drugi, redovno mogu informisati o događajima koji se dešavaju u ovoj ustanovi. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )