FOTO: InfoBijeljina.com

U naš grad 16. decembra dolazi Omladinska škola „Partizan“ Beograd čiji će fudbaleri u Sportskom centru „Despotović“ odigrati prijateljske utakmice sa Školom fudbala „Soccer kids Bijeljina“.

„Nije mala stvar što na svom terenu igramo protiv velikog kluba i čast nam je što ćemo ugostiti Omladinsku školu „Partizan“. Sa FK „Partizan“ imamo odličnu saradnju već godinu dana. Naša četiri člana već igraju za prvi tim Partizana u svom godištu. Soccer-ovo gostovanje fudbalskom klubu „Partizan“ je bilo u aprilu mjesecu. Ovog puta ćemo imati priliku da odmjerimo snage i na našem terenu sa tri uzrasne kategorije 2009, 2010 i 2011. godište“, izjavila je Biljana Petrović, predsjednik ŠF.

Na pitanje zasto bas „Partizan“ odgovara:

„Trenutno je FK “Partizan“ bio zainteresovan za saradnju sa nama, a poznato je da je partizanova škola fudbala čuvena i u Evropi cijenjena. Nije isključena saradnja i sa nekim drugim većim klubovima“.

Škola fudbala „Soccer kids Bijeljina“ poziva sve zainteresovane dječake i djevojčice, generacije od 2004 - 2013. godišta, koji žele da pohađaju Školu fudbala da dođu na treninge u Sportski centar „Despotović“ subotom i nedjeljom od 9h -13h.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )