FOTO: null

Proslavljeni srpski atletičar Olivera Jevtić biće promoter Druge ulične trke u Ugljeviku koja će biti održana 28. avgusta pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik.

Jevtićeva je danas posjetila Ugljevik i nakon razgovora sa načelnikom opštine Vasilijem Perićem izrazila zadovoljstvo što ova sportska manifestacija postaje dio atletske mape Evrope. 

"Ugljevik je lep gradić. Na trku ću da pozovem sve moje prijatelje atletičare i verujem da će to biti prava trka sa dobrim rezultatima. Samo veliki gradovi imaju ovakve trke", izjavila je Jevtićeva. 

Perić je zahvalio svima koji učestvuju u organizaciji Druge ulične trke i podsjetio da ova lokalna zajednica kroz projekat "Opština za svoju mladost" finansira brojne sportske aktivnosti. 

„Organizacijom Druge ulične trke Ugljevik je još jednom pokazao da je grad sporta“, rekao je načelnik Perić.

Na današnjem prijemu maratoncu Mladenu Stevanoviću iz Ugljevika uručena je nagrada za osvojeno prvo mjesto na beogradskom Ultramaratonu disciplini dužine 100 kilometara. 

Stevanović je kao organizator Druge ulične trke u Ugljeviku istakao da je njen cilj promocija sporta, atletike i zdravog načina života, ali i promocija Ugljevika. 

“Ljubav prema sportu mi daje snagu i podstiče me da postižem zapažene rezultate”, rekao je Stevanović.

On je istakao da sa ponosom na svim takmičenjima predstavlja svoju porodicu, Opštinu Ugljevik i Republiku Srpsku.

Nakon prijema u opštini, Jevtićeva je sa rukovodstvom Ugljevika i promoterima Druge ulične trke posjetila Srednjoškolski centar "Mihailo Petrović Alas" i obratila se učenicima propagirajući zdrav stil života.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )