FOTO: null

U skladu sa svojom ulogom i funkcijom, Javni servis Republike Srpske biće uz najznačajniji sportski događaj ove godine, Olimpijske igre u Riju.

Od svečanog otvaranja 5. avgusta pa sve do 21. avgusta gledaoci RTRS-a će biti u mogućnosti da prate najznačajnija sportska dešavanja u gotovo svim sportskim disciplinama. Svaki dan od 14 pa sve do ranih jutarnjih časova biće emitovani direktni prenosi i snimci najatraktivnijih sportskih takmičenja. Od bazičnih sportova, atletike, plivanja i gimnastike do kolektivnih sportova, košarke, rukometa, vaterpola i odbojke, ali i streljaštva, veslanja, tekvondoa i tenisa, uz poseban osvrt na takmičenja i uspjehe sportista i reprezentacija iz regiona.

Radio-televizija Republike Srpske će nastojati da zadovolji različite sportske ukuse kroz jedinstven sportski program.

Posjetioci sajta njnjnj.rtrs.tv takođe će u posebnoj podstranici specijalizovanoj za ovu priliku moći bukvalno iz minuta u minut da pronađu sve informacije sa takmičenja, ali i iza kulisa Igara. Osim Olimpijskih igara, Radio-televizija Republike Srpske u 2016. godini prenosila je ili će prenositi utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, kao i kvalifikacione utakmice reprezentacije Srbije za Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2018. godine. Ljubitelji tenisa mogli su da uživaju u prenosima turnira Rolan Garosa i Vimbldona, a do kraja godine biće prenošeni i svi masters turniri, dok su za košarkaške sladokusce rezervisani prenosi regionalne ABA lige.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )