FOTO: bn

U trebinjskom naselju Gorica okončana je višečasovna borba sa muškarcem, koji je prijetio da će se zajedno sa djecvom raznijeti bombom ukoliko mu se ne vrati žena. Pregovorima policija je uspjela da riješi ovaj slučaj i kolimia hitne pomoći muškarac je odveden u bolnicu, javio je dopisnik BN TV.

Muškarac je pristao na pregovore sa pregovaračkim timom policije od kojih je tražio da mu dovedu ženu.   

Prethodno je on zajedno sa dvoje maloljetne djece izašao iz kuće i krenuo prema gradu, prijeteći da će aktivirati bombu ukoliko mu se žena ne vrati. Na nekih dva kilomentara od kuće prema gradu, napravio je zaokret i kod bivše fabrike alata pristao je na pregovore, koji su se srećno završili.

Prema nezvaničnim izvorima, u pitanju je Miroslav Milišić, koji se jutros sa dvoje djece zatvorio u porodičnoj kući prijeteći da će se raznijeti bombom ako mu se ne vrati žena.

Na licu mjesta nalazio se veliki broj policije, kao i hitna pomoć.

Pregovarački tim pokušavao je da pregovorima riješi situaciju,ali izvjesno vrijeme nije bilo promjena na terenu.

Muškarac koji se jutros zatvorio u kući tražio da mu se vrati žena ili će se raznijeti bombom. Sa njim u porodičnoj kući bilo je i dvoje djece.

Policija je blokirala naselje, a formiran je krizni štab i pregovraački tim.

Pristup objektu je bio zabranjen. 

Kako je javljao dopisnik BN TV policija je blokirala cijelo područje oko kuće.   

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )