FOTO: null

Na osnovu dosadašnje saradnje OKK “Rudar 2015” Ugljevik i KK “Crvena zvezda” iz Beograda, pioniri ugljevičkog kluba dobili su poziv da odigraju utakmicu sa svojim vršnjacima iz “Crvene zvezde”.

Zakazani susret  bio je uvertira u veliki meč Evrolige između “Crvene zvezde” i  “Olimpijakosa” iz Atine.

Nakon odigrane utakmice koju su u svoju korist riješili mladi košarkaši “Crvene zvezde” ugljevički košarkaši su imali priliku da iz neposredne blizine velelepne Arene gledaju pravi košarkaški spektakl,  zajedno sa 20 hiljada navijača beogradskog kluba.

O saradnji ova dva mlada košarkaška kluba Milorad Jovičić trener OKK “ Rudar” iz Ugljevika kaže: “Već 5 puta smo sa “Zvezdom” organizovali u Ugljeviku  specijalistički kamp uz vrhunske “Zvezdine” trenere. “

“Rudar” i “Zvezda” nastaviće ubuduće saradnju u vidu zajedničkih kampova na Zlatiboru, a saradnja će biti posebno intezivirana otvaranjem nove sportske sale u Ugljeviku.

Naša zamisao je da kad počne sa radom nova sala u Ugljeviku da se saradnja proširi i napravi ozbiljna priča i da se na ovim prostorima,  koji vrve od sportski talentovane djece, iskoristi ime evropskog giganta kao što je “Crvena zvezda”, kaže Jovičić.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )