FOTO: glassrpske

BEOGRAD- Gost nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“ bio je glumac i producent televizijske serije Nenad Okanović koji poručuje da svi treba da batalimo podjele na Balkanu.

 
Okanović je jedan od protagonista i izvršni producent televizijske serije „Složna braća, The Next Generation“ koja predstavlja, kako kaže „apdejtovani“ nastavak kultnog tv formata u kojem su uživali milioni gledalaca.
 
„Producentski posao sam već radio u nastajanju filmova ''Vir'' i ''Otvoreni kavez'' tako da mi je poznato kako sve to funkcioniše i šta se od mene očekuje. Interesantno je da smo organizovali kasting za glumce na kojem nisam prošao za glavnu ulogu. To govori o ozbiljnosti cijele ekipe televizijske serije ''Složna braća, Next Generation '' čije je snimanje nedavno završeno“, kazao je Okanović i dodaje da je savladao svoj ego zarad uspjeha serije.
 
Prema njegovim rečima čuveni Čorba na volšeban način ostaje živ iako je odleteo u vazduh poslije ekplozije na samom kraju serije „Složna braća“.
 
„Nikola Pejaković igra ''Čorbu'' i u našoj seriji i od njega sam za sada dobio ozbiljan kompliment jer je kazao da je produkcija serije savršena. 
 
Reditelj Milorad Milinković i scenarista Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić odlučili su i da zadrže Nanu u novom formatu serije. Čorba i Nana su ostali čisti i nevini u prvom formatu serije pa smo odlučili da prežive“, kazao je Okanović.
 
Kako kaže glumačka podjela i tekst su glavni aduti serije „Složna braća, The Next Generation “.
 
„Imamo sjajne glumce na setu. Fikinog sina koji vodi kafanu igra Marko Gvero. Hrvate igraju Nataša Ninković i Ljubomir Savanović,a Srbe Andrija Milenković i Rale Milenković“, kazao je Okanović i dodao da je poruka cijelog projekta jeste relaksacija odnosa među ljudima i državama na Balkanu.
 
„Imamo mlad zaljubljen par u seriji na kojem će, nadamo se ostati budućnost. Keminog sina Mirsada igra Amar Chorović, a Maja Čampar u seriji oživljava lik srpskinej koja je u vezi sa njim. Njih dvoje su zaljubljeni i ne zanima ih ništa osim toga. Ideja da svi treba da batale podele na Balkanu i jeste glavna poruka serije“, kazao je Okanović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )