FOTO: null

Prva utakmica polufinala plej-ofa muškog odbojkaškog prvenstva BiH između OK “Radnik” Bijeljina i OK “Kakanj” Kakanj, odigraće se u subotu 1. aprila 2017. godine u sportskoj dvorani Gimnazije, sa početkom u 19:00 časova.

Bijeljinci ne kriju da žele plasman u finale, ali isto tako svjesni su da im neće biti uopšte lako. U okršajima prethodnih sezona Kakanj je iz većine duela izlazio kao pobjednik, što igrači Radnika žele da promjene počev od polufinalne serije. 

- Kao što već svi znaju mi u subotu igramo polufinale plej ofa protiv Kaknja. Ovim putem želim da pozovem publiku da dodje u što većem broju, jer ćemo organizovati prikupljanje pomoći za trogodišnju Sofiju Mićević. Želimo da iskoristimo naš uspjeh da bar na ovaj način pomognemo maloj Sofiji, kaže trener Darko Manojlović za portal InfoBijeljina.  

Igrači Brane Stanišić i Aleksandar Đurić kažu da se ekipa dobro spremala u prethodnom periodu i da očekuju dobru igru i podršku publike. 

Ulaz na sve utakmicu je besplatan, a uz pomoć volontera Crvenog krsta biće organizovano prikupljanje pomoći za liječenje trogodišnje Sofije Mićević iz Banja Luke koja boluje od leukemije. Na ulazu u dvoranu i na tribinama biće postavljene kutije u koje će svi koji mogu ostavljati prilog. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )