FOTO: null

Nakon prvog dana takmičenja poznati su parovi koji će se sutra boriti za treće mjesto i za finale. Ekipa Radnika večeras nije uspjela da se plasira u finale, jer je poražena od ekipe C.S.M. Bukurešt (ROU), rezultatom 3:1

Prije ove utakmice odigran je i meč između OK Spartak LJIG (SRB) i Bešiktaš ISTANBUL (TUR), u kojoj je ekipa LJIGA izašla kao pobjednik i sutra se u finalu sastaje sa C.S.M. Bukurešt, dok će se Radnik boriti za treće mjesto protiv ekipe Bešiktaš ISTANBUL (TUR)

- "Prvo bih se zahvalio organizatorima turnira i čestitao bih ekipi domaćina na fenomenalnoj borbi i naravno mojim igračima na pobjedi. Došli smo ovdje u nekoj nezgodnoj fazi, jer smo već mjesec dana u pripremnom periodu, još uvijek nismo u uzlaznoj putanji, ali očekujemo sve bolju i bolju igru", izjavio je Rade Dačović iz ekipe C.S.M. Bukurešt za InfoBijeljina, dodajući da ih sutra očekuje jaka ekipa, ekipa OK Spartak, ali se potajno nadaju prolazku u čelendž kup.

- "Uzeli smo set, mada nije bio zlatni set. Igrači su bez potrebe bili impresionirani nekom atmosferom i ekipom protiv koje smo igrali. Međutim nemamo za čim da žalimo, protivnik je kvalitetniji, čestitamo im na pobjedi, a vidjećemo sutra šta će biti", rekao je trener OK Radnik, Darko Manojlović 

Pobjednik BVA Kupa klubova nastaviće takmičenje u CEV Čalendž kupu u sezoni 2015/2016.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )