FOTO: null

Na Skupštini Džudo kluba „Panter“ Bijeljina, održanoj u Centru za kulturu, Ognjen Đuka jednoglasno je izabran na novog predsjednika.

Na Skupštini su izabarani i novi Upravni odbor, Nadzorni odbor, Stručni štab a za sportskog direktora kluba reizabran je Vladimir Đokić. Za potpredsjednika je imenovan Aleksandar Borovčanin, dok je generalnog sekretara kluba izabran Dalibor Vujinović. Na Skupštini je usvojen i izvještaj o radu za prethodni period.

"Imajući u vidu da sam član kluba od 1997. godine i da sam nekada bio aktivan džudista, čast mi je i zadovoljstvo što sam izabran na ovako značajnu funkciju koja sa sobom nosi veliku obavezu i odgovornost. Smatram da ću na pravi način osjetiti potrebe našeg kluba i na pravi način voditi i predstavljati naš trofejni klub", izjavio je za portal InfoBijeljina novi predsjednik Džudo kluba "Panter" Ognjen Đuka .

Džudo klub "Panter" ima bogatu tradiciju, kvalitetne trenere koji rade sa svim uzrasnim kategorijama, zapažene rezultate na nivou Republike Srpske,Bosne i Hercegovine ali i na Balkanskim i Evropskim takmičenjima i sva ta borbenost i istrajnost u funkcionisanju i rađanju nekih novih šampiona su vrijednosti kojih ćemo se držati u narednom periodu kako bi i naš klub i Grad Bijeljinu predstavili na najbolji mogući način.

"Ispred mene i mojih saradnika je težak zadatak, a to je da klub što bolje reorganizujemo, učinimo ga što stabilnijim, pojačamo aktivnosti na omasovljavanju i upisu novih članova, otvaranje novih sekcija, organizacija republičkih takmičenja u aprilu, međunarodnog turnira u septembru, učešća na mnogo jakih takmičenja i turnira kako u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini tako i širom Evrope u toku kalendarske godine i niz drugih ciljeva koji smo postavili ispred sebe a sve u svrhu promovisanja i približavanja džudoa svim uzrasnim kategorijama i stvaranju što boljih uslova za našu djecu, naše mlade nade i buduće šampione", zaključio je na kraju Đuka. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )