FOTO: Facebook

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, povodom sinoćnjeg napada na aktiviste "Bh. povorka ponosa", rekao je da osuđuje svaku vrstu nasilja.

"Osuđujem svaku vrstu nasilja, ali naš stav nikako nije doprinio ovome. To su zlonamjerne tvrdnje" poručio je gradonačelnik Banjaluke na društvenoj mreži "Twitter".
 
Prema njegovim riječima, ovo nije promjenilo njihov ranije izražen stav.
 
"Banjaluka će ostati bedem tradicionalno patrijarhalnih porodičnih vrijednosti i na to sam ponosan, ne ulazeći u ničije pravo da voli koga hoće, ali ne i da paradira na taj način", kazao je Stanivuković.
 
Kako je dalje napisao, svaka vlast je dužna da svojom politikom kreira one vrijednosti u koje vjeruje, a prema njegovim riječima, gradska administracija vjeruje da je porodica stub društva. S tim u vezi, pozvao je policiju da uradi svoj dio posla.
 
"Policiju pozivam da uradi svoj dio posla odgovorno i da odlučno suzbije svaku vrstu nasilja", poručio je Stanivuković.
 
Podsjećamo, sinoć je u prostorijama Transparensi internešnala BiH u Krfskoj ulici u banjalučkom naselju Obilićevo prijavljen napad na učesnike sastanka koordinacionalnog odbora organizacije "Bh. povorka ponosa". Kako je rečeno sa lica mjesta, policija je brzo stigla i intervenisala.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )