FOTO: InfoBijeljina.com

Nakon što je danas odjeknula vijest da će sutra u Bijeljini biti održan sastanak između gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, kabinet gradonačelnika se tek večeras oglasio sa demantijem da zvaničnog sastanka sutra neće biti.

U saopštenju se navodi da za sutra nisu planirani zvanični sastanci gradonačelnika Mićića sa bivšim ili sadašnjim zvaničnicima Hrvatske.

Podsjećamo, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić potvrdio je Srni da će se sutra sastati sa bivšim predsjednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem.

"Sastaću se sutra sa Mesićem u Bijeljini, a da li je i gdje organizovan njegov sastanak sa privrednicima to ne mogu da potvrdim, nemam informaciju o tome", rekao je Mićić Srni. 

Takođe, predsjednik Savjeta privrednika Grada Bijeljina Đorđe Slavinjak nije upoznat o Mesićevom dolasku, kao ni predsjednik Gradske Boračke oranizacije Miodrag Stevanović koji je rekao da će borci imati šta da poruče ukoliko se Mesić pojavi sutra u Bijeljini. 

I dalje ostaje nepoznato da li će biti održan nezvanični sastanak Mićića i Mesića.

 

POVEZANE VIJESTI:

Mićo Mićić se sastaje sa bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem 

Cvijetinović: Veterani Garde Panteri će pozvati građane da sutra dođu i spriječe ulazak Mesića u Gradsku upravu

Miljanović: “Da li to znači da je Gotovina sljedeći u Bijeljini?”

 

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )