FOTO: InfoBijeljina

Dvadesetak mlađih muškaraca odjevenih u crne dukseve sa kapuljačama preko glave fizički su napali članove bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" i upotrijebili suzavac tokom utakmice u Mostaru, rekao je portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona LJudevit Marić.

On je naveo da se napad dogodio sinoć kada je grupa mladića upala u dvoranu Univerzitetsko-sportskog centra "Mithad Hujdur Hujka" u Mostaru gdje se odigravala utakmica između bijeljinskog kluba i kluba "Mostar Stari Grad".
 
Marić je istakao da je patrola policije Policijske stanice Mostar Centar, koja je obezbjeđivala utakmicu, zatražila pojačanje zbog upada u dvoranu.
 
"Pripadnici policije su razdvojili učesnike u narušavanju javnog reda i mira i preduzeli sve potrebne mjere i radnje", rekao je Marić, koji nije mogao reći da li je neko uhapšen, niti da li su napadači identifikovani.
 
Prema saznanjima Srne u bijeljinskom klubu, huligani su prvo bacili suzavac među predstavnike kluba, a zatim ih fizički napali i povrijedili nekoliko njih.
 
Povrijeđeni članovi bijeljinskog kluba zbrinuti su u mostarskoj Hitnoj pomoći.
 
Napad se dogodio pri rezultatu 4:1, tri minuta prije kraja utamice.
 
Kako su naveli iz bijeljinskog kluba, huligani su od njih zahtijevali da skinu navijačke majice koje su bile ispisane ćirilicom. 

POVEZANA VIJEST:

NAPAD U MOSTARU Pretučeni predstavnici KMF “Radnik”, bačen i SUZAVAC
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )