FOTO: null

Pred zenitovcima koplje je položio i hrvatski velikan GNK Dinamo iz Zagreba.

Da rezultati malih šampiona poslednjih dana nisu slučajnost pokazuju rezultati iz prijateljskih utakmica sa Dinamom. 

Zenitovci, ne samo da su bili ravnopravni, već su bili i dominantni nad ekipom Dinama koja važi za jednu od najboljih omladinskih škola u Evropi.

Generacija 2008. godište predvođena Bogdanovićem, Stevanovićem, Miloševićem pobjedila je svoje vršnjake 3:1 golovima Miloševića, Stevanovića i Ivanića.

U narednom prijateljskom meču snage su odmjerili stariji fudbaleri 2006. godište...

Na krilima Vuka Maksimovića koji je doveo OFK Zenit u vođstvo sjajnom bravurom i evrogolom, ostali igrači su dotukli protivnika i sa još 3 gola (Vasiljević, Petrović, Čonjić) okončali utakmicu. 

Da je domaćinu poraz teško pao govori podatak da su posle utakmice dječaci GNK Dinama imali jednočasovni sastanak sa svojim trenerom, jer kako je trener Dinama rekao, odavno Dinamo niko nije fudbalski ponizio kao jedan "mali" Zenit iz Bijeljine, ali kako on kaže vrhunski klub gdje se vidi rad i disciplina u njemu!

Zenitovci nastavljaju turneju u Sloveniji gdje će odmjeriti snage i sa najboljim ekipa Slovenije, poput Olimpije i Maribora... 

Zenit iznad svih!!!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )