FOTO: null

Zenitovci su u subotu 24. juna ispisali istoriju Bosansko-hercegovačkog fudbala, jer su za nepotpune dvije godine postojanja postali šampioni RS i vicešampioni BIH uzrasta predpionira.

"Izgubiti 1:0 u finalu KOL BIH od Sarajeva, ekipe koja je sastavljena od najtalentovanijih dječaka iz čitave drzave, od akademije fudbala, na njihovom stadionu, jeste poraz ali i naš veliki uspjeh. Postavlja se pitanje da li je potrebno i dalje da nam zabranjuju da igramo pod svojim imenom jer smo registrovani i u sudu, ministarstvu, fudbalskom savezu", navode iz OFK Zenit.

Takođe su izrazili zahvalnost gospodinu Zlatku Krvanjeviću koji je imao razumijevanja za njihovu problematiku i ustupio im da igraju za ekipu Sloga iz Gornjeg Crnjelova.

Zlatnim slovima biće upisana ekipa OFK Zenit, kao najmlađI klub u državi koji je igrao finale jednog zvaničnog takmičenja.

"Hvala vam djeco što postojite, što ste nama trenerima i upravi uljepšali ovu našu zdravu priču. Hvala, roditeljima i sponzorima koji su bili vjetar u leđa! Jednostavno Zenit je porodica. Zenit je iznad svih", poručili su na kraju u OFK Zenit.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )