FOTO: null

Na turniru održanom u Kragujevcu, APOLON KUP 2017 u kategoriji dječaka rođenih 2006. godine učešće je uzelo 20 ekipa, a OFK ZENIT je osvojio 1. mjesto.

Turnir je bio međunarodnog  karaktera a Zenit je iza sebe ostavio klubove poput Čukaričkog, Voždovca, Metalca, sjajnih škola fudbala Apolona, Kikera, Gaučosa...

Predvođeni trenerom Novakovićem, sjajna generacija iz koje će jednog dana stasati velike fudbalske zvijezde oduševila je Šumadiju a čarolije Petrovića, Maksimovića, Medinića, Delića, dvojice mlađih fudbalera Vasiljevića i Savića, ostavile su bez daha mnogobrojnu publiku. 

Ne štedeći svoje dlanove, i iskrene pohvale stizale su od mnogih poznatih fudbalera poput Ivice Ilijeva i Đorđa Aćimovića nekadašnjih vedeta C. Zvezde i Partizana! 

U klubu se pitaju šta treba da se uradi da bi neko bar javno pohvalio ovaj mladi kolektiv koji već sad na najljepši mogući način predstavlja svoj grad a da ne govorimo o činjenici da je čak i proslogodišnja dodjela sredstava za sportske klubove od 750 KM ukinuta iz budžeta opštine.

"Budzet" kluba je veliki, ne finansijski ali peharima, medaljama i priznanjima jeste. Naš osmijeh, naša medalja, naš ponos i radost djece neka bude mjerilo ulaganja u sport i omladinu. Zato obećavamo da ćemo u budućnosti i dalje vrijedno raditi, trenirati, voljeti svoj grad, živjeti za našu djecu i naš klub. Nadamo se da će politika, ako je već zastupljena u dodjeli tih sredstava, biti razumnija i staviti u stranu pripadnost a na prvo mjesto kvalitet i vrijednost", navode iz OFK Zenit.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )