FOTO: null

Direktor omladinske škole OFK Beograda Branko Vukašinović i trener škole fudbala ,,Trnova,, Velibor Vujić potpisali su juče sporazum o poslovno –tehničkoj saradnji.

Ugovor je potpisan na 3 godine i podrazumjeva  odigravanje  zajedničkih utakmica oba tima, organizovanje seminara i edukacija trenera, zajedničke koncepte rada i  treninge, kao i mogućnost uključivanja u rad kako najtalentovanijih dječaka iz škole fudbala "Trnova" tako i samih trenera koje rade u školi fudbala. 

- "Ovim ugovorom OFK Beograd ima prednost prilikom iskazanog interesovanja za nekog fudbalera iz škole fudbala u odnosu na ostale klubove. Ovo je prva škola iz Republike Srpske sa kojom je OFK Beograd potpisao ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji", izjavio je za InfoBijeljina Velibor Vujić, trener u školi fudbala "Trnova". 
Pored toga što je OFK Beograd poznat po tome što je afirmisao veliki broj igrača, među kojima su imena poput Branislava Ivanovića, Aleksandra Kolarova i mnogih drugih, ono što je posebno nama interesantno i po čemu je OFK Beograd prepoznatljiv jeste izuzetno kvalitetan rad sa mlađim kategorijama. 

Branko Vukašinović direktor omladinske škole OFK Beograda istakao je da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo i zajednički interes ugovornih strana. On je takođe ukazao na mogućnost dalje afirmacije mladih za nadogradnju neophodnog kvaliteta i fudbalskog umijeća što je baza za izgradnju profila kvalitetnih igrača.

Priremila:Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )