FOTO: null

BIJELJINA- Profesor filozofije Gordan Živić održao je večeras u Bijeljini, drugog dana manifestacije "Kult-fest", predavanje o temi "Zaštita ugroženih vrsta".

Predavanje o dijalektičkom nestajanju, izumiranju, o čovjekovoj varijabilnosti, o svijesti i njenim putevima, te nizu drugih pitanja, održano je u Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić". 

U okviru manifestacije "Kult-fest", banjalučko pozorište "Dis" sinoć je odigralo predstavu "Terapija", a sav prihod od ulaznica namijenjen je za nastavak liječenja Aleksandra Gajića iz Zvornika. 

U Muzeju Semberije juče je održana slikarska radionica otvorenog tipa, namijenjena djeci između 11 i 14 godina, gdje su talentovani mališani usavršavali grafitnu tehniku. 

Organizatori "Kult-festa" su učenici odjeljenja četvrtog devet Gimnazije "Filip Višnjić" u okviru projekta "Ja građanin", s ciljem razvoja humanosti i kulture. 

"Kult-fest" biće završen večeras humanitarnom žurkom u "Jelen pabu" od 20.00 časova. Cijena ulaznice je dvije KM, a sav prihod namijenjen je za liječenje Aleksandra Gajića iz Zvornika. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )