FOTO: null

Danas je na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini Univeziteta u Istočnom Sarajevu, održana promocija diloma, i tom prilikom je uručeno ukupno 114 diploma, od čega 100 diploma diplomiranim ekonomistima, te 14 magistrima i masterima ekonomije.

Na svečanosti su uručene i plakete zaslužnim, penzionisanim radnicima, kao i zahvalnice za odličnu saradnju i doprinos radu Fakulteta direktorima srednjih škola i kompanijama sa kojima Fakultet ima izuzetnu poslovno-tehničku saradnju. 

Ovom prilikom su uručene i plakete najboljim studentima Fakulteta od prve do četvrte godine studija.

Pored predstavnika akademske zajednice, profesora i saradnika našeg Fakulteta svečanosti su prisustvovali i rektor i prorektori Univerziteta u Istočnom Sarajevu, dekani, prodekani i predstavnici drugih fakulteta Univerziteta, predstavnici javnih ustanova, kao i predstavnici realnog sektora sa kojima Fakultet ima izuzetnu saradnju. 

Pored dekana Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina prof. dr Miladin Jovičić, prisutnima su se obratili i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, gospodin, prof. dr Radoslav Grujić, te predsjednik područne Privredne komore Bijeljina, gospodin Anto Gajić.

Nakon dodjele diploma uslijedilo je zajedničko fotografisanje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )