FOTO: InfoBijeljina

Osmog oktobra počinjemo sa obnovom Republike Srpske, koju ćemo vratiti u ruke njenog naroda, poručeno je sa konvencije Saveza za pobjedu u Bijeljini.

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je samo nekoliko dana ostalo do pobjede i da je narod već odlučio.

”Zastrašivanja, izmišljanja kojekakvih priča, podmetanja... samo su potvrda da ova vlast više nema konkretnu temu za izbore. Već u ponedjeljak počinje ekonomska, demografska i, što je možda i najvažnije, moralna obnova Republike Srpske. Izađite na izbore!”, poručio je Ivanić.

Predsjednik PDP-a i nosilac liste za PD PS BiH iz IJ 1 Branislav Borenović poručio je u Bijeljini da je veliki odziv građana na Gradskom trgu potvrda jedne velike pobjede.

"Narod se oslobodio straha, a Bijeljina i Semberija su jedan veliki pokazatelj za to. Velika podrška kandidatima PDP-a, Mladenu Ivaniću i Vukoti Govedarici pokazuje da ulazimo u izborni dan sa velikim optimizmom. Narod hoće promjene, odgovornu i ozbiljnu vlast, a mi sa svojim Programom obnove Republike Srpske znamo šta ćemo raditi i novembru, i u decembru, šta ćemo raditi u novoj budžetskoj godini. Najvažnije je da smo donijeli ključnu odluku, a to je da sposobnost uzme primat nad podobnošću'', naveo je Borenović.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Bijeljina Slaviša Marković naglasio je da narod u Republici Srpskoj više neće trpjeti ucjene i širenje straha, i da je većina građana spremna za promjene.

"Prijetio je Dodik studentima, zatim radnicima, pa penzionerima. SNSD je izgubio kompas, znaju da nemaju podršku, pa svoj strah pokušavaju da prenesu na narod. Svi mi koji smo se okupili večeras na bijeljinskom Trgu vjerujemo u promjene i u pobjedu Mladena Ivanića i Vukote Govedarice, samo se čeka 7. oktobar da to bude i potvrđeno'', dodao je Marković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )