FOTO: null

I ove godine se nastavlja tradicija druženja radnika “Elektro-Bijeljine” i kolega iz Brčkog, Loznice i Bajine Bašte, a mjesto odžavanja 31. “Drinske elektrijade“ je u Loparama.

Na ovoj Elektrijadi, u subotu je učešće uzelo oko 550 takmičara iz 9 ekipa, koji su se takmičili u 13 disciplina. Organizator je Sindikat, zajedno sa upravom „Elektro-Bijeljine“.

- Uspjeli smo da se organizujemo i okupimo, kako bismo nastavili tradicuju radničkih sportskih igara. Tokom vremena dužeg od tri decenije, prebrodili smo mnoge teškoće i uprkos svemu, opet smo na terenu druženja, takmičenja i dobrog raspoloženja. Želja nam je da ovu manifestaciju nastavimo i u budućnosti, rekao je Branislav Sekulić, predsednik Sindikalne organizacije ZEDP „Elektro-Bijeljina“.

Elektrijada je uvijek mjesto dobre atmosfere, što je, prema riječima direktora Nedeljka Ćorića, dobra prilika za bolje upoznavanje zaposlenih i osnov za što kvalitetniju saradnju.

- Današnji dan je prilika da se u opuštenoj atmosferi družimo, razonodimo i bolje upoznamo. Znam da učestvuje 550 kolega 13 disciplina i da to ima svoju draž, ali mislim da je nabitnija ona četrnaesta disciplina, koja nije takmičarska, a to je druženje i zato neka igre i proteknu u prijateljskoj atmosferi.Vrijeme i ambijent u kojem poslujemo, nisu na zavidnom nivou, stoga su ovaki događaji potrebni da se okrenemo i vedrijoj i ljepšoj strani života. Poslovni rezultati koje postižemo su iznad svih očekivanja i to je dobar znak da odgovoran pristup poslu i kolektivna pripadnost, mogu da pobjede mnoge prepreke pred nama. Zato je i ova Elektrijada mesto gdje ćemo se bar malo udaljiti od teških obaveza i poslova i zbog toga iskoristimo tu priliku, poručio je direktor Ćorić.

Iako je u prvom planu druženje, treba reći, da su pobjednici u trinaest disciplina, stekli pravo da učestvuju na sportskim igrama radnika Elektroprivrede Republike Srpske, koje se tradicionalno održavaju u junu u Tesliću.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )