FOTO: InfoBijeljina

Za sudije UFSI OFS Bijeljina koje se nalaze na listi Opštinskih liga OFS Bijeljina održan je seminar 26.03.2019 godine.

Seminar se održao u dva dijela:

  • Trčanje Yo-Yo  intervalnog testa
  • Teoretkska edukacija i video test

Rukovodstvo udruženja je zadovoljno trčanjem i znanjem sudija koje su prikazali na seminaru, tako da je ovaj seminar ocjenjen kao najuspješniji i najmasovniji do sada održan. Posebnu satisfakciju predstavlja podatak da je na seminaru prisustvovalo 95% sudija do 19 godina starosti.

"Takođe želimo da napomenemo da su sve naše sudije koje se nalaze na listama Prve, Druge, Regionalne, Područne i naravno Opštinske lige uspješno istrčali i položili teoretski dio seminara i da niko nije pao na popravni seminar. U toku zimske pauze rukovodstvo udruženja obezbjedilo je sudijama uslove za treniranje u balon sali, a sudije su opravdale to tako što su bili najbolji na seminarima na kojima su prisustvovali", navode iz Udruženja.

Dodaju da je sve gore navedeno dokaz, da Udruženje kvalitetno i naporno radi da Bijeljinske sudije budu najbolje na svojim listama. U narednom periodu rukovodstvo udruženja postavilo je pred sebe nove izazove i ciljeve, kako bi naše sudije imalo što bolje uslove za edukaciju i napredovanje.

Jedan od bitnih ciljeva je i pronalazak novih mladih sudija, tako da ovim putem pozivamo sve zainteresovane djevojke i momke od 16 godina starosti i više da putem uputstva koje se nalazi na linku pošalju svoju prijavu.

Link za prijavu pogledajte OVDJE.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )