FOTO: null

Pripreme za obezbjeđenje skupova koje sprovodi Štab akcije „Srebrenica 2016“ i druge bezbjednosne agencije odvijaju se prema planu, istaknuto je danas na sastanku Štaba održanoj u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Štab je danas analizirao dosadašnje aktivnosti o pripremi obezbjeđenja Komemorativnog skupa u Potočarima i "Marša mira", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina. 

Na sastanku su donesene i određene smjernice kojima su definisane dalje aktivnosti da bi oba skupa prošla bezbjedno. 

Prisutni su na sastanku informisani o aktivnostima koje preduzima Organizacioni odbor za obilježavanje 21 godine od stradanja Bošnjaka. 

Osim članova Štaba, sastanku su prisustvovali predstavnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, Agencije za istrage i zaštitu, Obavještajno-bezbjednosne agencije, ministarstva unutrašnjih poslova FBiH i Kantona Tuzla, Policije Brčko distrikta, Granične policije, ICITAP-a, EUFOR-a, te predstavnici LOT-a Bratunac, koji će preduzimati aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )